CeliaGramser
Terug

Zelfhypnose

Een cursus zelfhypnose is gericht op het leren van technieken waarmee je jezelf in een hypnotische staat kunt brengen. In deze staat van hypnose kun je jezelf beïnvloeden en veranderen, door middel van suggesties en visualisaties.

Tijdens de cursus leer je eerst wat hypnose precies is en wat het effect ervan kan zijn op je lichaam en geest. Daarna krijg je instructies en oefeningen om jezelf in trance te brengen. Hierbij wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken.

Vervolgens leer je hoe je suggesties en visualisaties kunt gebruiken om veranderingen aan te brengen in je gedrag, emoties of denkpatronen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het verminderen van angst of stress, het vergroten van zelfvertrouwen, het stoppen met roken, of het verbeteren van je slaappatroon.

De cursus kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden, en kan variëren in duur en intensiteit. Naast de praktische oefeningen krijg je ook achtergrondinformatie over hypnose en het effect ervan op het menselijk brein.

Belangrijk om te weten is dat hypnose niet hetzelfde is als slaap, en dat je te allen tijde de controle behoudt over je eigen gedachten en handelingen. Hypnose is een veilige en effectieve methode om veranderingen aan te brengen in jezelf.

CeliaGramser

© 2023 Celiagramser

Algemene voorwaarden
& privacyverklaring
Mauritsstraat 43583 HN Utrechtcelia@celiagramser.nl+31 6 40565308