CeliaGramser

Celia
Gramser

Na het volgen van meerdere opleidingen, zoals de post HBO integratieve psychotherapie en project/verandermanagement heb ik sinds 2009 mijn eigen praktijk als therapeut. Belangrijke reden hiervoor was het zelfstandig en op mijn eigen manier kunnen werken. Ik werk graag een op een met mijn cliënten, maar altijd met een brede blik op hun directe omgeving zoals familie of werk.

Mijn missie is om vrouwen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en om hun eigen kracht te vinden door middel van coaching en therapie. Ik wil vrouwen ondersteunen bij het ontdekken van hun potentieel en het overwinnen van belemmeringen die hen ervan weerhouden om hun doelen te bereiken. Ik geloof dat wanneer vrouwen in hun kracht staan, ze in staat zijn om positieve veranderingen in hun leven te creëren en bij te dragen aan de wereld om hen heen. Door het inzetten van coaching en therapie als effectieve middelen help ik vrouwen bij het ontdekken van hun eigen kracht, hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Mijn missie is deze vrouwen te empoweren en te inspireren om hun volledige potentieel te bereiken.

Daarom werk ik graag met sterke en daadkrachtige vrouwen die al veel hebben bereikt in hun leven of willen bereiken en ik die nog steeds op zoek zijn naar manieren om zich verder te ontwikkelen en te groeien. Deze vrouwen hebben een sterke innerlijke drive en zijn vastbesloten om het beste uit zichzelf te halen. Ze zijn vaak ambitieus, gepassioneerd en hebben een duidelijk doel voor ogen. Ze willen graag hun potentieel volledig benutten en hun leven en carrière naar een hoger niveau tillen.

celia gramser
CeliaGramser

© 2023 Celiagramser

Algemene voorwaarden
& privacyverklaring
Mauritsstraat 43583 HN Utrechtcelia@celiagramser.nl+31 6 40565308